פעילות בישול צוותית
Sausage Sensation מגלה את הדקויות של הכנת נקניקיות כשלצוותים יש אפשרות ליצור מעדן מקומי משלהם.
בעולם של מזון גורמה, הנקניקיות חזרו שוב מהמקורות הצנועים שלהן וזוכות להכלל בתפריטים רבים של המסעדות המובילות בעולם. נקניקיות רבות מקבלות את מרכיביהן ממוצרים מקומיים, ולכן במדינות רבות יש סוגי נקניקיות משלהם, אשר מיוצאים באופן גלובלי.
Sausage Sizzle יוצר קשרים בין האנשים שסדנות טיפוסיות אינן יכולות לספק. חלוקת האחריות בצוות, שיתוף הפעולה ותיאום מחייבים שימוש בנקודות החוזק של הצוות. חברי הקבוצה לוקחים על עצמם תפקידים של פותרי בעיות, חוקרים, מיישמי תכניות, משגיחים על הזמן, מעצבים, ומשווקים.
הצוותים יוצרים ביד נקניקיות אשר, לאחר בישולן, האם ישכנעו את השופטים שהם מייצגות את טעמי המדינה? איזו קבוצה תקבל את פרס "יצרני נקניקית השנה" עבור היצירות הקולינריות שלהם?
עם מגוון רב לבחירה אף אחד לא ישאר רעב! בין אם ישטפו עם קוקטייל צונן או כוס קרה של בירה, יצירות גורמה אלה מספקות אווירה נינוחה שבה כל אחד מקבל הזדמנות להתערב ולקחת חלק בחגיגה עם היצירתיות הקולינרית שלו.
זוהי פעילות מרגשת עם תוצאות מוחשיות. משימות אותנטיות יוצרות דינמיקה אמיתית והתנהגויות אמיתיות עם תוצאות חיוביות. ניצור רגעים זכורים שיהיו לחוויות משותפות בעלות ערך, ופתח לדיונים נוספים.
Sausage Sensation מספק מגוון של פעילויות צוות חדשניות ומתאימות לכל המשתתפים. הוא מדגיש את היתרונות של השתתפות אישית ושיתוף פעולה קבוצתי תוך שילוב מטרות עסקיות ספציפיות וערכים ארגוניים. נקניקיות היא דרך מהנה, בלתי נשכחת ליצור ערך באמצעות עידוד הביחד.
כולם נהנו מאוד היום בהכנת נקניקיות וכמובן גם באכילה שלהן, חוויה משותפת גדולה לעבוד ביחד. היא אפילו חשפה כמה שפים נסתרים".